Vakcursussen en cursussen door glaskunstenaar Anja

Meld je aan voor een vakcursus  of een cursus bij Mooivakonderwijs of een algemene glascursus bij De Werckwinckel

Mooivakonderwijs - Vakcursus en Cursussen

Vakcursussen bij Mooivakonderwijs; basis en gevorderden glas in lood, brandschilderen en restauratie.
Kijk hier voor het aanbod van de vakcursussen en cursussen: Mooivakonderwijs / Glastechnieken
en vakopleiding:
Vakopleiding glazenier 

De Werckwinckel - Hobbycursussen

Algemene glascursus met mogelijkheden tot deze technieken: Fusen, Brandschilderen, Tiffany, Glas en Lood en Mozaïek. Kijk hier voor meer info: De Werckwinckel

Tevreden cursisten

Ralph

Ik heb een tijdje gezocht naar een cursus glas fusen. De cursus van Anja was mij ter oren gekomen door een cursist die zelf heel lang met glas en lood bezig was.
Vanaf de eerste avond was het relaxed en werd ik meteen aan het werk gezet om iets creatiefs te maken.

Anja kan heel goed aanvoelen in hoeverre ik of een andere cursist begeleiding sturing nodig heeft. Wanneer ik interesse toon in een gebied, dan gaat Anja uit zichzelf helpen om hierover iets nieuws te leren. Ik mag veel proberen en mijn grenzen verleggen om iets uitdagends te maken. Het enthousiasme  en kennis van Anja zou ik zeker aanbevelen aan iemand die iets creatiefs met glas wil gaan doen.

Ralph - Hobby cursussen

Denise

Na googelen op internet kreeg ik de indruk dat Anja één van de beste glazeniers in onze regio is. Voor mij is dat belangrijk. Ik wil het vak goed leren.
De sfeer tijdens de lessen is ontspannen. Er is genoeg ruimte voor concentratie en het is ook gezellig.
Anja heeft goed in de gaten wat ik nodig heb, waarin ik nog moet leren. Daar let ze de nadruk op en dat doet ze op een prettige manier. Anja kraakt mensen en hun werk niet af, maar geeft me het gevoel dat ik iets kan en dat ik er nog beter in kan worden. Verder geeft ze me de ruimte om zelf dingen te bedenken en uit te vinden. Zo daagt ze me uit om verder te gaan dan alleen de technieken uitvoeren.
Doordat ze een echt goede vakvrouw is, leer ik ontzettend veel en leer ik het goed. Anja heeft me niet alleen technieken geleerd, maar heeft mij ook de liefde voor glas overgebracht.
Ik beveel haar lessen zeker aan bij anderen, want wanneer je het vak goed wilt leren, ben je bij Anja aan het juiste adres.
Ik ben heel blij voor het vertrouwen en de inspiratie die ze me geeft.

Denise - Vakcursussen

Engelien

Toen ik in Diessen kwam wonen had ik gehoord dat er een cursus glas in lood werd gegeven in Hilvarenbeek . Glas boeide me toen al.
Maar door onregelmatig werk en een gezin kwam het er niet van. Tot ik 'n paar jaar geleden het met een vriendin erover had, dat ik zo graag iets met glas wilde doen. Zodoende zijn we toen samen op les gegaan.
We wisten helemaal niet wie en hoe die lessen werden gegeven. In het begin was het aftasten om dat we met allemaal  onbekende en verschillende mensen bij elkaar waren en ieder zijn eigen ding ging doen. Van glas fusen had ik nog nooit gehoord. De sfeer was heel relaxed en we voelden ons meteen thuis en nu nog steeds.
Anja geeft ons alle ruimte en goede uitleg. Wat ik heel fijn vind is, dat ze met ons meedenkt, en ons op weg helpt om te starten om iets nieuws te beginnen.
Zij geeft me het idee en vertrouwen, dat ik dat ook kan en dat overal een oplossing voor is. Als mensen graag met glas werken en het mooi vinden, moeten ze zeker komen.

Engelien - Hobby cursussen

Ger

Voorheen was ik de docent van deze lessen. Doordat Anja een hogere opleiding heeft  gevolgd dan ik, kan ik nog veel leren van haar en ben ik dus bij haar een cursus gaan volgen. Met name in de techniek fusen. Daarnaast kan ik het moeilijke vak van brandschilderen ervaren.

De sfeer is een van de hoofdzaken en ik kan op die manier ook samen werken met mijn oude clubje cursisten en ervaar hoe fijn dit is. De begeleiding daar twijfelde ik niet aan. Anja is heel zorgvuldig in het overdragen aan de cursisten. Er hangt een ontspannen sfeer. De begeleiding tijdens de lessen is heel professioneel.
Door haar manier van lesgeven ervaar ik, dat je op verschillende manieren kunt werken met een goed resultaat. Ik zou zeker anderen deze cursus adviseren.

Ger - Hobby cursussen

Hendt

Anja was de opvolger van de vorige docent. Daarnaast vond ik het een mooie gelegenheid de les voort te zetten bij iemand met een net afgeronde opleiding.
De sfeer is prettig en ongedwongen. Iedereen kan werken naar eigen vermogen.
 Jouw begeleiding is prima en inspirerend wanneer ik weer met een nieuw onderwerp, werkstuk aan de slag ga.
Anja mag wat mij betreft wel wat meer haar handen op de rug houden. Al moet ze mij natuurlijk wel voor grote stommiteiten behoeden. Ook zou ik nog wat meer evaluatie willen van mijn werk, zodat ik geleidelijk meer zicht krijg op mijn eigen mogelijkheden en tekortkomingen.

Wat ik het meest waardevol aan de lessen vindt is het sparren over een nieuw thema en de inbreng van brandschilder-technieken.
Zeker beveel ik de lessen van Anja aan, vanwege de mogelijkheden die Anja biedt en haar creativiteit.

Hendt - Hobby cursussen